• Sluiting: Zaterdagmiddag, Dinsdag en Woensdag
  • Prijs: ± 55 EUR
  • Keuken: Franse, Belgische
  • Accommodaties: Terras, Honden toegelaten, Parking, Bar- Lounge, Tuin, Kindermenu's,
  • Kader: Villa
  • Groepscapaciteit: 60

   

De Wijnrank

Kooidries 10

3550 Heusden-Zolder

Telefoon: 011.42.55.57

de.wijnrank @ telenet.be

AFHAAL EIND 2020

http://kerst-nieuwjaar.com/images/christmas.jpgDe Wijnrank 

                                 website www.wijnrank.be

 

Afhaalgerechten  Eindejaar

                            

 

Apérohapjes  minimum 2pers.    Trio van Luxeamuses  9.-   pp zijnde:

… Quiche van Porei en Krab

… Mini Croque van gerookte Zalm, Kruidenkaas en Mieriksworteldip

… Mini Caesar met gerookte Kip en Chorizo

Voorgerechten  inclusief Brood

… Huisbereide Rollade van Ganzenlever met Beaumes de Venise,

    Peperkoekwentelteefje en Balsamicodruifjes   18.-

… Gemarineerde Zalm “ Gravadlax ” met Tomaat/Komkommersalsa  en Dillemousse   15.-  €

… Open Ravioli met Scampis en Coquilles en Porei gegratineerd met Parmesaan   17.50

… Gegratineerde Oesters met Spinazie en Champignonroom      6st.   min. 2pers   18.- €  pp

… Carpaccio van gerookte Eendenborst met Notenslaatje en Honingdressing   16.-  €

Soepen   per liter inclusief Brood

… Bisque van Schaaldieren met Rivierkreeftjes en Rouilleroom   15.- €  p.lit

… Consommé van Bosduif met Truffelballetjes   13.- €  p.lit

… Courgette/Erwtensoep met ciabattacroutons   9 - €  p.lit

Kreeft   600 à 700 gr. per Kreeft   per 2 pers.

… ½ Kreeft belle-vue met  Sausjes en Brood   28.-   pp

… ½ Kreeft Thermidor met Pasta of Pestopasta   28.-   pp

… ½ Kreeft met Kruidenboter met Pasta of Basmatirijst   28.-   pp

Vis   inclusief aardappelgarnituur

… Tongscharlusjes met Romanesco en Vongole à la Crème   23.-

… Zeebaarsfilet met Witloof en Sherry   22.- €

… Open Ravioli met Scampi en Coquille –  Porei gegratineerd met Parmesaan    25.-

Aardappelgarnituren bij Vis  keuze uit:

… Puree met groene Kruiden  … Pommes Château met Peterselie … Kroketjes

Vlees   inclusief aardappelgarnituur

… Fazant suprême “ Fine Champagne ” met Wintergroentjes  25.-

… Stoverij van Hert met Bospaddestoelen, Wijnpeertje en Veenbessen  22.-

... Speenvarkenfilet met Groentengratin en Mosterdsaus   23.-

… Ragoût van Kwartels met Sjalot, Champignons en Jenever   21.-

Aardappelgarnituren bij Vlees  keuze uit:

… Winterstamppot   … Gebakken Krieltjes   … Kroketjes

Dessert

... Tarte Tatin met Huisgemaakte Advocaat   9.-

… Flensjes gevuld met Dulche de Leche - Vanillesausje - Koekjescrumble  8.-

… Kaasbordje (5 soorten) met Noten, Druifjes en Brood   min. 2pers    14.- €  pp 

             

Afhaalgerechten  Kids

Voorgerechten  inclusief Brood

Scampispiesje (4 st) met Lookboter/Room of Curryroom  12.-

… Italiaanse Ham met Meloen   10.-  €

… Tomatensoep met Balletjes   8.-  per lit.

Hoofdgerechten  inclusief Kroketjes

… Vidé met veel Balletje  13.-

… Balletjes in Tomatensaus   13.-  €

… Kip met Appelmoes   10.- €  

… Mac’n Cheese   13.- €  

Desssert        … Pannekoek met een topping naar keuze   4.- €  

Ster, Staart, Kerstmis, Advent, Kerstmis Tijd, Komeet*****************************************************

 

Lieve mensen,

Hieronder enkele praktische regels om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

De gerechten zijn enkel af te halen op volgende data:

24 – 25 – 26 – 27  December 2020

31 december 2020   1 – 2 – 3   Januari 2021

- Bestellen voor de Kerstperiode kan t/m 20 december 2020

- Bestellen voor de Oudejaar-Nieuwjaarperiode kan t/m 27 december 2020

- Om alles vlot en veilig te laten verlopen, wordt het tijdstip van afhaling     afgesproken bij de bestelling

- Bestellen kan dagelijks tussen 11u en 18u Enkel via onderstaande nummers.

Nadia: 0476/952 297          Patricia: 0485/356 222

- Alle gerechten worden begeleid door een nota met de nodige uitleg.

http://static.skynetblogs.be/media/102622/dyn006_original_488_119_gif__fdbb4bc056f3ded1088d812c0004969e.gif